bedrijvengids Geen verder een mysterieJouw voorbij komt online aldoor vaker bedrijvengidsen in de zoekresultaten terugkomen. Wat zijn nu eigenlijk online bedrijvengidsen en wat heb je er aan om hier een vermelding te verkrijgen?


Een online bedrijvengids kan zijn in feite een online databank waarin alle mogelijke gegevens van bedrijven staan. Vergelijkbaar met een Goudgele Gids maar dan enig sites. Ondernemers mogen veelal alleen kiezen ofwel zij hier zichzelf vanwege inschrijven of niet, soms worden een gegevens verder tot eigen inzicht aangevuld. Er is in Nederland ons zo assortiment aan online bedrijvengidsen, helaas niet ieder eventjes kwalitatief.

 

 

Zoekgedrag en bedrijvengidsen


Almaar frequenter gaan mensen op speurtocht naar de dichtstbijzijnde winkel, restaurant of apotheker en een bedrijvengids welke zichzelf richt op lokale bedrijven, bijvoorbeeld een bedrijvengids aangaande Breda, speelt hier ook praktisch op in. Ons bedrijvengids kan online eenvoudigweg en snel een overzicht melden met ondernemers die voldoen aan een wensen betreffende de bezoeker. Tevens kan deze regelrecht opmaken hoe deze te bereiken is en daar waar deze zichzelf bevindt. Door indien bedrijf achtergrondinformatie te verschaffen aan een services of producten informeer jouw de bezoeker en gaat deze hiermee desnoods contact opnemen, ze vinden immers vlot een straat tot je onderneming.

 

 

Linkpopulairiteit bedrijvengids.amsterdam


Behalve een directe vindbaarheid via de plaatsing in een bedrijvengids, waardoor je zeker directe klanten krijgt, mag een vermelding in ons bedrijvengids tevens leiden tot zijdelings meer zoekverkeer. Een linkpopulairiteit betreffende een webshop bepaald namelijk voor een omvangrijk deel de vindbaarheid met je webwinkel. Allicht kan zijn kwaliteit hierbij dit voornaamste. Ga uiteraard ook niet je webwinkel aanmelden voor allerlei ‘linkfarms’ doch zorg dat jouw wel vermeld staat op een meeste grote en serieuze bedrijvengidsen van Holland of jouw gewest. Een bedrijfsbeschrijving hierbij kan daar vanwege wensen dat jouw tevens op die methode op een belangrijkste woorden in een crawlers getoond wordt.

Jouw kan je bedrijf vermelden op talloze websites platformen, waaronder tientallen bedrijvengidsen en verscheidene varianten op een telefoongids. Bezit dat voordeel en zo ja, is het vervolgens nodig om ons betaalde vermelding te nemen of niet? Met name de vraag ofwel je dien betalen een vermelding is speciaal relevant. Als firma word je namelijk vaak benaderd voor zo’n betaalde vermelding.

Een vermeldingen zorgen aan jouw (lokale) vindbaarheid
Ten eerste wat verdere aan de vermeldingen op deze sites bedrijvengidsen en waarom ze absoluut cruciaal bestaan. Je vermelding op deze websites bedrijvengidsen -die geraken in het vakgebied ook citations genoemd- draagt voor met de vindbaarheid aangaande je webwinkel, vooral lokaal, maar verder landelijk. Hoe dat exact in mekaar zit bekijk je in mijn artikel over dit optimaliseren van je lokale vindbaarheid. Heel wat citations beschikken over kan zijn zeker goed.

Miljoenen bezoekers, doch hoeveel opmaken je beurs?
DTG (ja, welke bouwt verder sites) claimt het er maandelijks miljoenen bezoekers tot detelefoongids.nl aankomen. Eerlijk gezegd durf je er immers mijn vraagtekens bij te zetten. Zijn dat originele klanten of juist het aantal bezoeken? En hoezo aankomen die personen op die webshop? Omdat op welke manier zoek jij tegenwoordig nog een telefoonnummer op? En met alle klanten welke op die website komen, hoeveel bemerken daar dan werkelijk jouw bedrijf?

 

 

Aantal bezoekers zegt niet zoveel


Dit vervaardigd vast indruk teneinde zo betreffende cijfers te coulissen, doch kijk nader vervolgens enig een grote, ruwe cijfers. Enig dit reeks klanten zegt ook niet heel wat. Aangezien:

 

 

Hoeveel aankomen er verder dan een allereerste website?


Hetgeen verrichten ze nader op welke webwinkel?
Op welke manier veelal is ons festival gemiddeld vertoond?
Kan zijn het het minimale bedrag betreffende € 162 waard?
En vanwege de duidelijkheid: een standaard vermelding op detelefoongids.nl is gratis. Dus: verdien je die € 162 per jaar terug? Indien je dat minimaal verdubbelt qua winst via welke betaalde vermelding, kan zijn het de moeite waard.

Ook bedrijvengidsen hebben mogelijkerwijs heel wat klanten, doch…
Betreffende de tientallen bedrijvengidsen die er zijn, moeten er vast een nodige claimen dat er een x-aantal klanten op hun webwinkel komt. Hiertoe geldt natuurlijk gelijk mits wat er voor Een Telefoongids geldt. Dit aantal bezoekers zegt niet zoveel, hoe zichtbaar word jouw en hetgeen levert dit je op? Ook in mijn artikel aan “een gemeentegids” vroeg ik me al af iemand die meteen eigenlijk jouw betaalde vermelding ziet.

 

 

Daar bestaan allicht data


Het omvangrijke voordelig betreffende websites kan zijn het er data bestaan. Met ons postercampagne kun je enkel schatten hoeveel personen de poster gezien zullen mogen hebben. Voor sites kun je ieder website het aantal klanten meten. Uiteraard voor een betaalde vermelding dien jouw toch dit wordt ook wel statistieken mogen krijgen aangaande een resultaten. Yalwa, dat nauwelijks kosteloos vermeldingen meer aanbiedt, garandeert minstens 1000 bezoekers per jaar. Op je vermelding. Is dat € 60 waard?

 

 

Enig alsnog betaalde vermelding op Yalwa


Betaalde vermelding bij Yalwa levert 1000+ klanten ieder jaar op

Goed, en hetgeen afleveren je welke 1000+ klanten op jouw vermelding op vervolgens? Hoeveel daarvan komen op jouw webshop en worden tenslotte klant? Het zijn relevante vragen teneinde te bepalen ofwel betalen vanwege je vermelding immers echt nuttig kan zijn.

Trouwens belangstelling ik me daarbij alsnog wel af op welke manier ze jou verdere dan 1000 klanten kunnen garanderen…

 

 

Maakt een backlink op detelefoongids.nl nog verschil?


Voor sommige voor niets vermeldingen krijg jouw een backlink, bedrijvengids en wellicht krijg jouw ons backlink wanneer jouw betaalt. Op detelefoongids.nl maakt het geen verschil. Althans, ook niet voor jouw SEO. Want ofschoon links aangaande waarde zijn wegens het opbouwen over je sites autoriteit, geldt dat doch heel summier voor nofollow-links. En een backlinks op detelefoongids.nl -en de meeste sites bedrijvengidsen- zijn nofollow. Zeker vanwege een backlink hoef je dit ook niet te doen.

DTG voegt rel=nofollow toe met link gratis vermelding detelefoongids.nl

 

 

Betalen=dofollow-backlink


Indien je betaalt een sites vermelding, hoort dat ons dofollow-link te zijn. Uiteraard een betaalde vermelding op een sites gids zou daarmee altijd nofollow behoren. Bij detelefoongids.nl krijg jouw bij de voor niets vermelding ook standaard ons nofollow-link. Ook niet gek natuurlijk. Aangezien voor een voor niets vermelding wél linkjuice en bij een betaalde vermelding nauwelijks linkjuice voelt ook niet goed. Dit enige wat DTG op deze plaats nog zou kunnen verrichten kan zijn geen backlink bij ons gratis vermelding en een nofollow-link voor ons betaalde vermelding. Maar ja, ons webwinkel hoort er wel voor tegenwoordig, toch?

 

 

Nauwelijks verschil betaalde ofwel gratis vermelding


Qua backlink is daar dus geen verschil tussen ons betaalde ofwel gratis vermelding op detelefoongids.nl. Het enig verschil kan zijn verdere zichtbaarheid. En daarvan mag je je afvragen ofwel het echt het bedrag waard kan zijn. Want hoeveel is dat meteen eigenlijk en hetgeen draait alles je concreet opleveren?


Jaarlijkse kosten wegens detelefoongids.nl: 162 euro (te duur!)

Doe dit niet voor een link
Opwindend, zo’n link, doch voor heb je die vermelding ook niet benodigd. Echt zo’n nofollow-link ook niet. De kans dat je daarmee (zijdelings) SEO-goedkoop haalt betreffende deze nofollow-link is miniem. Lieden welke op speurtocht bestaan tot een beurs, en dat via zo’n bedrijvengids verrichten, moeten ook niet spoedig de link aangaande de webshop segmenten. Dit enig voordeel is dat ze naar jouw webshop aankomen. Doch ga jouw er jaarlijks tientallen ofwel zelfs duizenden euro’s aan uitgeven? Want ingeval jouw voor elke bedrijvengids ons betaalde vermelding neemt, lopen een onkosten flink op. En bestaan dit ieder zeker potentiële klandizie welke jouw zo op je website krijgt?

Welke doelgroep komt er op de website?
De enige reden waarom je een betaalde vermelding zou nemen is wanneer heel helder is welke doelgroep er op de bedrijvengids komt en welke spelers aansluit op je spelers. Vervolgens mag ons prominente vertoning lonend bestaan en zeker klandizie opleveren. Het zou zo’n sites bedrijvengids jouw dienen te mogen aantonen betreffende cijfers. En vervolgens nog is het waarschijnlijk afwachten wat het je zeker oplevert. Omdat: “Behaalde gevolgen uit dit verleden leveren geen garanties vanwege de toekomst”, toch?

Betaal jij wegens jouw sites vermeldingen ofwel heb jouw dat volbracht? Ik ben benieuwd ofwel jouw op deze plaats expertise mee hebt, deel die hieronder, zodat ook anderen hier van mogen leren.


 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “bedrijvengids Geen verder een mysterie”

Leave a Reply

Gravatar